Kommunalvalet 2012.

Ett stående inslag på den här bloggen lär bli kommunalvalet som hålls i oktober. Blev idag uppringd av en mycket trevlig journalist från Pohjalainen som vänligt frågade om jag tänkte ställa upp för omval. Svaret var ja, och även om jag inte flaggat med det så där värst offentligt så har jag nog varit säker på en kandidatur ända sedan invalet 2008.

Att få möjligheten att arbeta för världens bästa kommun i världens bästa region är ett privilegium. De senaste tre åren har varit innehållsrika, lärorika och fyllda med nya erfarenheter. Jag tror och hoppas att de kommande fyra blir lika innehållsrika och jag kommer, om jag får förnyat förtroende, att ge mitt allt för Korsholm och kommuninvånarna.

Valet är nio månader bort. Nu kör vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s