Erbjudandet.

”Plötsligt händer det” är väl en välanvänd reklamslogan för skraplotten Triss. Ett telefonsamtal i lördags kändes lite som en skrapad Trisslott för egen del. Personen som ringde upp hade en förfrågan om ett förtroendeuppdrag (ja, precis, ett till) som jag inte alls hade tänkt mig in i, eller som jag visste var ledigt. Jag blev förstås en aning förvånad, samtidigt som jag inte gav något rakt svar. Jag lovade att bestämma mig senast efter midsommaren.

Till saken hör att uppdraget i sig vore väldigt intressant, samtidigt som det är inom ett område jag känner att jag brinner för och har passion för. Som så många gånger förr rådfrågade jag far där hemma som var enbart positiv (det är han i 99 procent av fallen). Grundförutsättningarna för att jag ska åta mig något är arbetsmängd i relation till nuvarande uppdrag, en välskött organisation och det genuina intresset att utveckla det jag åtar mig. Alla tre förusättningarna är goda, så just nu känns det enbart positivt att ha fått frågan.

Jag lever efter tesen att man bara ångrar sig efteråt om man inte tar de chanser man får. Jag är en väldigt dålig nej-sägare, samtidigt som jag sällan ångrar de otaliga gånger jag sagt ja. Jag betvivlar att jag skulle ångra mig vid ett ja den här gången heller..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s