Historiens vingslag.

För närapå exakt fyra och ett halvt år sedan brann Karperö UF:s lokal. Föreningen och byn miste sin samlingsplats och Ŗsterbotten miste sin troligen finaste ungdomslokal. Idag, efter fyra och ett halvt år av planerande, funderande, sökande och kämpande kunde föreningens höstmöte ge styrelsen grönt ljus för att börja bygga.

  

Under åren har pengar samlats in, ritningar tagits fram och hår slitits. Ikväll godkändes de ritningar som tagits fram, och nu återstår ett antal ansökningar innan spaden sätts i marken. Byggnadslovsansökan är godkänd och till våren kan bygget vara igång.

  

Att ha fått vara med om en brand som ödelade en uf-lokal och sedan slå klubbslaget som godkände den nya känns stort. Styrelsen har gjort ett fantastiskt jobb som tagit projektet så här långt, i samarbete med planeringsgrupper och utskott. Styrelsen och bland andra Tomas Bäck har gjort att vi 2012 kan ha en hypermodern lokal som alla kan nyttja.

  

Jag är alltid stolt över att vara Karperöbo, men ikväll är jag lite extra stolt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s