Efter snö kommer..

Slask, högst antagligen. Någon annan logisk förklaring finns det ju inte. Efter att någon ovandär vädrat duntäcken under natten till igår så smälter nu snön bort. Det är just det här jag ogillar med senhösten och den tidiga vintern. Slasket. Jag har ingenting emot småkyliga, soliga, friska höstmornar eller kalla, soliga vintermornar där snön knarrar under skorna när man spankulerar (se där, se där) till jobbet. Men det här? Vinterantiklimax är vad det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s