Fire !

Min arbetsdag kunde lugnt ha börjat lugnare än den började idag. Ett tekniskt fel i en brandalarmsdosa orsakade världens alarm i Havtornen och gången som leder ut till tornen idag. Det ringer fortfarande i skallen, kan jag säga. Tre brandbilar hann komma innan felet lokaliserades. Det lustiga i situationen var sedan att man meddelade HELA akademihuset om att ”branden var släckt”, trots att det i princip var bara vi i tornen som hört larmet. Det positiva var att larmen fungerade där de skulle fungera. Nu, efter varken rök eller eld, har jag sett Due Date på bio. Jag lovade mig själv, och Malin, att inte befinna mig tusentals kilometer hemifrån dagarna innan jag ska bli pappa i framtiden. Det kan medföra en del besvär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s