Där.

19,75 är den inkomstskatteprocent som Korsholms kommun arbetar utgående från år 2011. Det är den som ska täcka utgifterna och göra det budgeterade underskottet mindre än det skulle bli utan höjning. 29-14 skrevs siffrorna i omröstningen, som betyder att vi höjer med 0,50 procentenheter från 19,25. Förutom det lämnade jag och styrelseordförande (plus ett antal andra) in en motion om cykelvägen i Singsby. Vi tror och hoppas att den vinner understöd. Jag gillar långa och givande debatter överlag. Ikväll förde vi en sådan i fullmäktige. Det finns en ansvarsvilja och med den ska vi bära kommunen in i framtiden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s