Teknikens under.

Får man för sig att man ska ta sig från Kina till USA eller tvärtom med hjälp av Google Maps så får man lov att vara en hejare på att paddla kajak och köra vattenskoter. Google föreslår en detaljerad rutt och när man väl nått gränsen mellan USA och Kanada ska man sätta sig i kajaken och ta sikte på Hawaii. Väl där sneddar man av och paddlar in mot Japan. När man nått Japan skippar man kajaken, man är säkert så pass trött i armarna, och sätter sig på vattenskotern. Med denna korsar man sedan Ŗstkinesiska havet, innan man når målet. Veckoslutshumor, kallas det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s