Welcome on board!

Joakim Strand tillfrågas om en kandidatur i riksdagsvalet 2011. Det står klart efter nomineringsgruppens möte igår kväll. Läser man mellan raderna i dagens VBL så är den gode Strand på god väg att ställa upp. Det är bara att önska herr Strand välkommen ombord på båten. Hans kandidatur kan, med betoning på kan, vara tungan på vågen i regionen. Det kan vara han (vilket han också själv säger) som gör att SFP behåller det fjärde mandatet i valkretsen. Vem som sedan tar det är en annan fråga. Strand säger själv att han inte kan tänka sig en karriär som rikspolitiker. Mycket ska förstås hända än. Det ska komma ett svar, till att börja med. Vad som händer efter det är skrivet i stjärnorna. Hur som haver så blir det här mycket, mycket intressant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s