En dag så god som någon.

Efter regn kommer solsken, heter det som bekant. Idag snöade det i Vasa, och även efter snö kommer det solsken, bevisligen. Trots bra väder så har mitt flitiga studerande framskridit över förväntan. Uppgift ett av två i kursen Budgetering och redovisning är klar och lagd till handlingarna. Bara jag får tag i Vörå-Maxmos bokslut (nyckeln till framgång, bevisligen) så kirrar jag den andra också. Det är rätt skönt det där, att ta sig i kragen och bevisligen lyckas. Att det sedan ska tentas är en annan femma. Det har jag inte gjort sedna i våras. Ringrosten lär lysa igenom inkommande fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s