Inte ett dugg rädd för röstetalet.

I en läsarkommentar på Vasabladet, under artikeln om att vi i Korsholm inte ser något behov av någon ytterligare konsekvensutredning, efterlyser en skribent riksdagskandidaternas åsikt i frågan. Skribenten tycker att det är ”rätt svagt” att kandidaterna inte uttalade sig, och att vi troligen är rädda för att vårt personliga röstetal ska påverkas om vi gör så. För det första så är det gruppordförande som gör uttalanden från ett gruppmöte, inte enskilda ledamöter. Om frågan ställs till mig, eller någon annan för den delen, så svarar vi. Vi ringer inte upp media och framför vår kommentar. För det andra så har jag redan uttalat min åsikt, både i form av en artikel och i flertalet debattinlägg. Jag står och arbetar för ett sjävlstyrande (man ska inte använda självständigt, har jag lärt mig) Korsholm, och det kommer jag att fortsätta med. Att jag skulle behöva tiga eller ändra åsikt för att rädda röstetalet stämmer inte. Jag för den politik jag finner vara den rätta, och står för den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s