Ingen Gåta.

Christopher Nolan avslöjade titeln på den kommande Batman-filmen i gårdagens Los Angeles Times. Titeln blir The Dark Knight Rises. Nolan avslöjade också att min gissning Gåtan inte kommer att vara filmens skurk. Nolan har tidigare nämnt att det knappast heller blir Pingvinen, vilket gör att det snart inte finns så enormt många ”etablerade” skurkar att välja bland. Ledtråden som lever är den som kom i The Dark Knight, där Morgan Freemans karaktär Fox yttrade meningen ”well it will protect you against cats”. Det skulle tyda på att Catwoman dyker upp i kommande film. Den som lever får se. Sommaren 2012 kommer Nolans sista Batman-film till biograferna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s