Helt rätt.

Sverige har delat ut priser till bloggare ett tag nu. De finlandssvenska bloggarna får sitt pris i år, i form av det här. Det känns helt rätt, och jag vet ett antal bloggar jag gott kunde nominera. Finlandssvenskarna är ett speciellt släkte, och i mitt tycke är bloggarna ett viktigt element i den virtuella vardagen. Med tanke på att det finns människor och hela partier som villa trycka ner de som pratar svenska i Finland idag så fyller bloggarna verkligen en funktion. Prisas dom som prisas bör där på Korjaamo, en eloge till initiativtagarna och ett stort tack till alla finlandssvenskar som bloggar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s