Pidron!

I höst och i vinter ska jag spela pidro, med Karperö UF:s lag i ringserien. Jag har aldrig spelat pidro i ”tävlingssammanhang” men tackade likväl ja när föreningen frågade. Någon gång och någonstans ska man ju börja. Pidron har varit något av en familjetradition för oss, då både pappa och farfar är och var hugade spelare. Karperö UF gick till semifinal i ringserien förra säsongen, så det är ett bra lag jag kommer in i. Den 25 oktober avgörs pidro-VM i Smedsby. Då hade jag tänkt vara med. Så där som uppvärmning..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s