Hufvudstaden.

Konstaterade alldeles nyss att jag ska besöka hufvudstaden (eller Babylon, som en god vän brukar säga) två gånger inom kort. Den 1-2 oktober åker SFP på framtidskonferens till Tallinn, och den 5 oktober beger jag mig ner på Arkadia-skolning. ńr inbjuden tillsammans med bland andra Benjamin Ellenberg och ett antal ”förstagångskandidater” från andra partier. Skolningen fortsätter dessutom över ett flertal tillfällen under hösten, så fler besök i metropolen är att vänta. Nu råkar det sig inte bättre än att jag inte alls gillar att åka tåg. Det börjar bli dags att vänja sig, kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s