Päärona.

Ettsom honje ja båor me fåor på na fåotbollstränas ikveeld så fåor ja hejm ti Karperöijen. Papp hadd lökta två seengar me pääror från förr, å ikveeld tåo han å jag vassin två. E kååm ganska assit. Vi hadd en å in halv korg vaar tå vi va fäädi. Päärona va små å vatonarvin va tjock. Laangråoten å tistlan trilla i veejin å jåolen va ganska tonggräfta baakit hede förhääda regne igår. Setanpäärona våort e in korg åv, så ti har vi nåo åv ti nästa år. Baakit he fåor ja ti fammos å reidd opp datorin å printarin bakit seinast haverie. Nö ji ja tibaak i stan å följer me rösträknase i Sverige, e verkar ga lika tongt som gräftase he.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s