Kallt och nervöst.

Dimitar Berbatov slog Liverpool med 3-2 i en match som troligen inte går till historien för något annat än just tre mål från bulgaren och ett fantastiskt nonchalant spel bakåt från Manchester United efter att man gjort 2-0. VPS var inte nonchalant på Sandviken, man var rent ut sagt dåliga. Inter reste hem till Ņbo med 3-0 i bagaget och lämnade VPS kvar i ett ruggigt och kallt Vasa. Hösten kan gott fortsätta på den inslagna vägen för de svartvitrandiga om inget drastiskt händer. Nu blir det valvaka, och ja, jag är nervös!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s