Händelserikt.

Gårdagens IFK-fest på Strampen läggs till handlingarna och datumet 19 september skrivs in i agendan. Idag avgörs det om Sverige går tillbaka till det förgångna, om man tar tillbaka sossarna, eller om man väljer att fortsätta på den inslagna vägen. Det ser ut som att de borgerliga går mot seger, även om mätningarna skvallrar om att det kan bli jämnt. Någonstans känns det som om det blir en borgerlig seger, men kanske inte med så mycket som behövs för egen majoritet. Om så blir fallet blir det en intressant och kanske till och med kaosartad politisk höst och vinter i Sverige. Förutom att följa valvakor ska jag se fotboll idag. Manchester United möter Liverpool i eftermiddag. För första gången på många år så känns det inte så stort. Liverpool har inlett dåligt och har ett mediokert lag medan United inte hittat formen än. Om inte valfebern blir för påtaglig så ska jag också se VPS – FC Inter på Sandviken. Spännande och händelserikt var ordet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s