Talkoglädjen.

ńven om de där sista timmarna, där kring tolvsnåret på natten, var tunga så gick gårdagskvällen och natten helt enligt planerna. Tungt var det då de förlorade festhjältarna inte vill gå hem, utan köade och hängde i baren bäst de ville. Scandic Trans höll 20-årsjubileum på Carpella igår, och Karperö UF gjorde ånyo en solid talkoinsats. Serverandet klaffade, maten var bra och kunderna nöjda. Därtill gjorde Molpe UF en insats som bidrog med fyra servitörer. Mera sådant!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s