The new one.

Jag ska villigt erkänna att jag lyfte på ögonbrynen både en och två gånger när jag läste att Lukas Hradecky tränar med Manchester United. För den oinsatte så är han född slovak, men finländsk medborgare. Han är målvakt och spelar i nuläget för Esbjerg i danska ligan. Han har gjort en halvlek i a-landslaget (man föll med 2-0 mot Estland) och är 1,87 lång. Ingen kan säga att United har någon direkt återväxt att tala om på målvaktssidan, men det var kanske inte Hradecky jag hade väntat till Carrington. Hur som haver blir det spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s