Korsholms vs Vasa, rond X

Som jag skrev i min insändare i Vasabladet i förra veckan så hade jag aldrig trott att vi skulle se en debatt av den storlek vi nu ser, ett år efter KSSR-frågans avgörande i fullmäktige. Debatten rasar vidare, och den går i samma innötta spår som den gått det senaste åren, eller de senaste åren, om man så vill. Det jag tycker är märkligt är dock oförmågan att acceptera ett politiskt beslut. Jag känner ju inte till andra delar av landet lika bra som vår egen, men jag undrar nog om acceptansnivån för beslut i andra kommuner är likadan som här. Jag tvilar. Stort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s