Man börjar bli gammal i huset..

Det märks att man inte är gulnäbb eller andraårsstuderande när man knallar runt i Academill. Ansiktena man ser är bekanta, kurserna är de samma, lunchmenyn börjar bli enformig, kårkalendern är lika opraktisk som ifjol och rutinerna när gulnäbbarna kommer är de samma som de varit under de senaste fyra åren. Det låter en aning märkligt att säga att man är fjärde årets studerande. Det var ju alldeles nyss som man knallade in där på darriga ben, och fick syn på Joakim Nyback (av alla människor) i auditorium Bruhn. Det var alldeles nyss som vi hade samkväm för första gången, och det var ju alldeles nyss som vi sparkade igång grundkursen i statskunskap. Det var hösten 2006 det, alltså alldeles här om dagen, typ.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s