Höstsöndag.

En väldans trevlig och harmonisk (nåja, stundtals) söndag är till ända. Den summeras nästan bäst i ett par punkter, eftersom skribenten bakom laptopen är alltför trögtänkt för att skriva en löpande och läsbar text.
  • Vad i hela friden är Wasalandia för något, egentligen? Nu, när jag för första gången i mitt liv besökt Powerpark, så är frågan än mer relevant. Vem vill betala för fiaskot i Vasa när man kan åka några kilometer inåt landet och får betydligt mer valuta för pengarna?
  • Jag var rädd en hel gång på Powerpark, kan jag villigt erkänna. Det var under åkturen i den här. Det gick en aning för fort i kurvorna för att jag skulle gilla den fullt ut.
  • Den här och den här var dagens bästa.
  • Jag gjorde rätt som dissade United på tv. 2-2 mot Fulham och bränd straff av Nani kunde man gott missa. Istället såg jag och sambon VIFK slå FC OPA med 5-0 på Karlsplan.
  • Det är rätt roligt att kvittera ut 50 euro i spelvinst, speciellt när man fått till en svårtippad långentrio.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s