Det hettar till igen.

Denna gång är det vädrets makter som sätter rubriken, hettan har varit påtaglig hela dagen idag. Krigsinvaliderna som besökte Carpella såg ut att ha aningens varmt i sina kostymer och svetten lackar fortsättningsvis i undertecknads panna, trots att gräsklippandet i Hultet avslutats för en timme sedan. Imorgon fortsätter vi i arbetets tecken, då på Prisma. Blackpool leder Premier League förresten. 4-0 mot Wigan i premiären. Vem hade trott det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s