Det hettar till.

Gårdagens valmingel bland Konstens natt-firare gav en hel del. Dels fick man en del synlighet och dels fick man träffa större delen av det lag som utgör SFP i Ŗsterbottens kandidatlista inför riksdagsvalet 2011. Vi är ett bra gäng så här långt, vi ska bli fler, och vi ska framför allt skapa ett heltäckande startfält, där alla väljare ska kunna hitta en lämplig kandidat.

  

Morgonen inleddes med en valdebatt på tv, mellan Per Schlingmann (moderaternas partisekreterare, som måste ha det coolaste utseendet bland partisekreterarna i Sverige) och Ibrahim Baylan (Sossarnas dito, med inte fullt så coolt utseende). Schlingmann gick i mångt och mycket på knock i jobbfrågan, och efter det hade Baylan oerhört svårt att resa sig.

  

Moderaterna har profilerat sig som partiet för medelinkomsttagaren, något som sossarna har haft oerhört svårt att prata bort. Nu vill de borgerliga sänka skatterna för företagen och därmed göra det billigare att anställa. Rätt melodi, tycker jag.

  

Den 19 september går Sverige till val. Förhoppningsvis sitter regeringen Reinfeldt kvar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s