Sunny sunday.

Vi lägger söndagen den 15 augusti till handlingarna och konstaterar att den var solig, varm och stundtals riktigt briljant. Sex timmar jobb gör kanske inte att dagen får den där yppersta guldkanten, men vetskapen om att man trots allt gör nytta och gör folk nöjda är rätt bra den också. Något som var mindre bra var FC Korsholms poängtapp på Centralplan. 1-0 blev 1-2 i slutskedet av matchen mot FC OPA och det är nog tack och godnatt för de gulröda nu. Imorgon väntar mer fotboll, VPS möter Jaro på Sandviken, i vad som är säsongens andra österbottniska derby. Måstematch för VPS, lite mindre måstematch för Jaro. Eremenko imponerade (enligt Jonas von Wendt) mot Belgien och ska bli intressant att skåda imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s