Regn hos mig.

Och hos dig, och hos någon annan. Normalt sett har jag ingenting emot regn på fotbollsmatcher. Luften är frisk och spelet lite mer chansartat. När det störtar ner och anteckningskorten blir genomvåta i fickorna så är det inte lika roligt. När man sedan ska anteckna byten och bläcket flyter ut är det inte heller så roligt. Desto roligare då att få komma hem till världens bästa sambo och lite varm mat. Då glömmer man lätt varifrån man kom och hur attans våt man sist och slutligen blev där i Smedsby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s