Frågan är.

Jag är ingen vidare bra grubblare, i alla fall inte då det gäller egna frågor som sträcker sig en bit in i framtiden. Antingen bestämmer jag mig direkt, eller så hänger det hela kvar. Nu är läget det att jag kanske har ett jobb på lut, ett jobb som skulle innebära att jag nog icke skulle studera så vidare mycket i höst.

  

Nu är det alls inte säkert att jag får jobbet. Skulle jag däremot få det så skulle jag få ta ställning till det kontra studier. Jag har som jag sagt tidigare, ingen lust att bli en evighetsstuderande. Samtidigt vill jag ha erfarenhet av annat än butiksjobb den dagen jag är magister.

  

Så, ett jobb vore kanske välkommet. Samtidigt som det ger en viss lön så ger det också kontakter och erfarenheter. Fjolårshösten blev ingen succè sett till studiepoäng. Denna höst ska inte bli likadan, har jag bestämt. Om jag inte jobbar ska det tröskas poäng, får jag jobb så jobbar jag. Ifjol blev det något där emellan, vilket inte var så lyckat.

  

Med tanke på att det väntar ett riksdagaval till våren så kommer mitt läsår knappast att likna något annat. Därför vore det kanske idè att jobba.

  

Nå, hur som haver så ska alla ”kanske” rätas ut snart. Det blir nog bra, oavsett vad jag väljer. Det brukar det bli.

2 tankar på “Frågan är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s