Okej, okej. Jag är ledig alltför sällan.

Jag kan så där halvt villigt erkänna att jag är ledig för sällan. Idag har jag varit det, och det har varit helt okej, kan jag säga. Sovmorgon, VIFK-Into i Brändö, glass i Karperö och nu Shutter Island på Skolhusgatan. Det kunde ju vara värre, om vi säger som så. Leonadro DiCaprio har inte varit någon personlig favorit, men blir han inte nominerad till en Oscar för årets rollprestationer så vete sjutton när han ska bli det.

  

Imorgon hägrar Prisma för första gången sedan midsommarveckan. Jag har ju haft semester därifrån,  i nästan fyra veckor. Betald sådan. Nu ska jag avverka sex timmar, drygt, ensam på RakRem. Efter det väntar säsongens andra division två-match, som assisterande. En fullspäckad dag, med andra ord.

  

Lite irriterar det att man missar finalen i U17, VIFK – TP-47 och VPS – TPS. Ņ andra sidan har jag sett rekordmycket fotboll i år, och säsongen är långt ifrån slut än.

  

Vid sidan om det här har jag övervägt att byta telefonmärke och hoppa på ett jobb till hösten. Jag tror, helt ärligt, att vi tar det på måndag. Tidigast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s