One year ago.

Ett år har gått sedan jag och Malin förlovade oss. Tiden går nog, vare sig man vill det eller inte. Det var Konstens natt den där kvällen, och allt känns precis som igår. ńndå är det ett helt år sedan. Det är inte konstigt att äldre människor kan komma med kommentarer om att man ”alldeles nyss satt i farfars famn”.

  

Ikväll äter jag och hon jag ska gifta mig med en vacker dag middag ute på staden. Före det ska jag ägna mig åt det som ligger mig näst varmast om hjärtat, efter Malin. På en delad andraplats ligger politiken och fotbollen. FC KoMu möter TUS i en viktig match kring nedflyttningsstrecket i divsion 3.

  

Sedan är det väl tänkt att Usain Bolt ska knäcka Tyson Gay på 100 meter på DN-galan på Stockholms stadion ikväll. Något säger mig att Asafa Powells stadionrekord på 9,86 ligger skrynkligt till. Något säger mig också att Powells ursäkt för att inte ställa sig på startlinjen ikväll bottnar i rädslan i att sluta trea, efter Bolt och Gay.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s