Slött.

Bidde ingen match som planerat var i Helsingby ikväll. Istället blev det en lugner kväll hemma, efter det att svärfar varit här på besök. Det var nog rätt lugnt det också, kan jag säga. Han hjälpte till med diverse hyllor, som av någon outrgrundlig anledning inte skruvat upp sig själv på väggarna. Kan vara på grund av att det behövdes en borr modell bättre för ändamålet. Konstaterade för mig själv att det är rätt skönt att inte göra någonting ibland. Speciellt när det kommer så här oväntat. Man blir ledig med kort varsel. Det betyder att orken är god inför resten av veckan. Imorgon blir det gräsklippning, om vädret tillåter. På fredag firar jag och Malin ett år som förlovade. Mitt i allt detta funderar jag på att kanske överge Nokia. Men bara kanske.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s