Happy days.

Med risk för grovt plagiat så tar jag mig friheten att summera dagen i form av ett par stolpar. Jenny var inne på det här spåret igår, så jag fortsätter. Alltså.

  

  

Dagens trevligaste: KPV-tränarna i dagens P14-match i Smedsby. Gott humör, tacksamma för en bra insats av domartrion och glada miner trots en 0-2-förlust.

  

Dagens förnuftigaste: KPV-tränarna som hade förstånd att tysta sina spelare och få dem att förstå att domaren dömer och bestämmer. Inget gnäll, bara sunt förnuft.

  

Dagens bästa domarinsats: Mina assisterande för dagen. Aspiranter bägge två, men väldans duktiga redan nu.

  

Dagens skepsism: Hur rena från doping är de kvinnliga kulstötarna i friidrotts-EM? Ŗststaterna dominerar, som om det vore 1980.

  

Dagens goda gärning: Paret som skulle lösa parkeringsbiljett före mig blev av med pengar i automaten. De föll ur när jag tryckte på returmyntsknappen. Jag tog pengarna, sprang ikapp paret och gav tillbaka slantarna. Det vara enbart 2,20, men det kändes likväl väldigt bra.

  

Dagens mobiltelefon: Min reserv, som ska vara i bruk ett par veckor framåt, så länge 6220:n är på service.

  

Dagens medlidande: David Söderberg blev utan finalplats i kvalets sista kast. Förstås var det en svensk som knep finalplatsen istället.

  

2 tankar på “Happy days.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s