Förbannelsen.

För andra gången på mindre än två år inträffade det som inte får inträffa. Displayen på min fantastiska Nokia sade tack och godnatt. Eller, den bestämde sig för att slå tre streck rakt över displayen, ska vi säga. Liksom första gången så har jag inte en blåblek aning om hur det kunde hända eller när det hände.

  

Har på känn att det nog icke går på någon garanti och att jag får betala displayeländet om jag inte vill byta telefon. Extra utgifter är precis vad jag behöver. Till saken hör att jag nog skulle klara mig med en telefon modell enklare. Problemet är bara att jag hunnit vänja mig vid att surfa i 3G-nät, bland annat.

  

Nå, nu ska vi icke måla fan på väggen. Det blir ett besök till telefonaffären idag, en diskussion och ett beslut. Så mycket vet vi.

  

På tal om förbannelse, VPS verkar inte kunna vinna när bordet är dukat och när  vägen mot toppen någorlunda utstakad. Igår spelade man som en nedflyttningskandidat av större modell när man föll med 1-4 mot IFK Mariehamn. Det kunde ha varit större siffror, så dåliga var man.

  

Natten förde med sig årets hittills häftigaste åskväder, något jag skulle ha missat om inte sambon hade väckt mig. Det blixtrade i parti och minut över Skolhusgatan.

2 tankar på “Förbannelsen.

  1. Samma hände för två stycken i vår familj, displayen svart mitt i allt. På Gigantti sa man att de har fått en smäll och vi fick stå för kalaset själva; 83 euro. De nya smala modellerna lär vara känsligare för stötar sades det.

    • Jepp, har också hört om liknande fall. Förra gången klassades min som ett fabrikationsfel, men jag har svårt att tro att jag har liknande tur nu. Intressant annars att butikerna kan avgöra vad som hänt helt utan att veta något..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s