Konstaterandet.

VPS – IFK Mariehamn, en match med många ingredienser och förutsättningar, spelas på Sandviken ikväll. VPS kan haka på det där medaljtåget som förtvivlat försöker hålla HJK kvar på bangården, Mariehamn kan ge Lahtis och Jari Litmanen än gråare hår i nedflyttningsstriden.

  

Det gäller att se det positiva i finsk fotboll. Vi har ju trots allt Europas 30:e bästa liga. Vi har en liga där snittlönen ligger strax över 20000 euro i året och där publikmängden inte ens är värd att nämna.

  

Ņ andra sidan kunde det ha varit värre. VPS har trots allt spelat helt okej i år och Vasa stoltserar med ligans kanske bästa gräsplan. Det borde ju bädda för en helt okej match trots allt, trots den sena avsparkstiden. 20.30 är två timmar för sent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s