Direkt från tropikerna.

Det ska tydligen, enligt det fantastiska Meteoroligska institutet, fortsättas på den inslagna vägen. Det ska vara varmt även framöver. Icke så tillförlitliga Foreca spår 30 grader under början av nästa vecka. Detta skall då tas med en grävmaskinsskopa salt. Foreca talade om 30 millimeter regn på midsommardagen, och hade bevisligen en aning fel. Varmt till helgen får det gärna bli, då jag för en gångs skull inte behöver stiga upp före klockan åtta utan har två lediga och lata dagar att göra exakt ingenting på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s