Hemska tanke.

Siffrorna pekar mot ett mycket jämnt val i september. Just nu pekar det det mot en borgerlig seger, med knapp marginal. Så pass knapp att den tar plats inom den berömda felmarginalen. Skulle det braka käpprätt åt skogs så kan Mona Sahlin bli Sveriges nästa statsminister. Ve och fasa. Burr.

2 tankar på “Hemska tanke.

  1. Håller med! Sossarna har ännu inte fattat att Mona troligtvis inte är den som ger en vinst, utan tvärtom. Frågan är hur det går med Sd?

    • Precis. Jag är ganska så säker på att det blivit en helt annan opposition med t.ex. Margot Wallström i spetsen. Det säger ju allt då Mona inte ens är förstavalet inom den egna alliansen, om man frågar väljarna. SD kan ju i värsta fall få en vågmästarroll, likt den som Ny Demokrati fick 1991. Det blir ett spännande val!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s