Pärsen.

Snart, snart, snart har jag och sambon flyttat ut allt från den gamla lägenheten till den nya. Vi betonar snart här. När pinalerna är bortforslade återstår så bara städningen. Denna fantastiska städning. Nödvändigheternas nödvändighet. Den fruktlösa kampen mot den värsta av ohyror, dammråttorna.

  

Vi har fram till den 30 juni på oss att få bort allt och få lägenheten städad. Det ska nog lyckas. Imorgon väntar den andra matchen på Sandviken på tre dagar. VIFK möter Kiisto i säsongens första derby. På torsdag har jag blivit tilldelad ett kvällsskift på Prisma (javisst).

  

Det betyder arbetsdag från 9.00 till 21.15. Helt fantastiskt. Sedan ska vi fira midsommaren som nämns i inlägget här under. En midsommar utan flytt och utan städande. Så det så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s