Midsommarens intåg.

På fredag är det så midsommar, om jag inte är helt ute och cyklar. Denna ska tydligen, liksom fjolårets dito, firas i Smedsby. Där skall det grillas och ätas fantastiskt gott, är det tänkt. Jag har, tillsammans med mina manliga medtävlanden, en seger i Alias att försvara.

  

Midsommaren är lite som alla andra högtider för mig, oklara planer som likväl slutar med en fantastiskt trevlig helg. Sägas bör att man tackvare sina fantastiska vänner knappt firat någon dålig högtid de senaste 7-8 åren. Det bara går inte att ha tråkigt med de vänner jag har.

  

Vädergudarna och jag är å andra sidan kanske inte så såta vänner. Både FMI och Foreca har fantastiskt svårt att bestämma sig för vilken typ av helgväder som gäller. Det är väl bara att hålla tummarna, antar jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s