TV:n är biff.

Så blev man då tv-ägare. Det blev en LG, en plasma, på kampanjpris. 42 tum och en modell som räcker gott och bra åt mig och sambon så länge vi är studerande. I och med plasmaegenskapen så lär bilden hänga med lite bättre även om det ej är full HD.
Hann även med en sväng via Sandviken, där Jari Litmanen fick spela 45 minuter (inbytt i paus) mot ett håglöst VPS som somnade in efter ett fantastiskt frisparksmål av Jussi ńijälä före paus. Kvitteringen för Lahtis kom i matchminut 90 efter en miss i mittförsvaret i hemmalaget. Då hade bortalaget spelat med en man mindre en bra stund redan. Litmanen var blek stundtals och magnifik stundtals. Så där som han ska vara, vid den här åldern.
Portugal krossade Nordkorea med 7-0 och det lär nog rulla huvuden (bokstavligt talat) på den koreanska halvön än i sommar. Spanien har 2-0 mot Honduras men övertygar inte. Vem ska vinna detta VM?

4 tankar på “TV:n är biff.

    • Kan väl fråga samma sak av dig då, vad du menar med den där andra meningen. 42 tum är varken för lite eller för mycket åt mig, speciellt inte då man beaktar prisklasserna på en 42-tummare. Orka klaga?

  1. Det var inte att klaga, utan jag menar bara att för mig är det en avlägsen dröm. Får klara mig med föräldrarnas avlagda tjock-TV. De skaffade just en 42-tummare för ett par år sen, i 50-årsåldern.

    • Got your point! Jag förstår att det kan vara så, men i mitt (vårt) fall så delar vi kostnaderna på två, samtidigt som vi nog sparat ihop till en. Vi flyttar och behöver en ny tv, har ingen gammal att skaka fram heller. 399 euro var dessutom ganska förmånligt, tycker jag. Men, det är klart att det finns de som inte har råd. Dagen då man har det känns det väldigt bra ska jag säga! Det är något att sträva mot.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s