Det goda men korta minnet.

Det klassiska uttrycket som säger att man har bra men kort minne kanske stämmer in på mig idag. Jag har nämligen ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Antagligen är det som så att jag är ledig, helt ledig. Samtidigt känns det en aning konstigt då jag i normala fall har kvällsprogram på vardagarna.

  

I måndags jobbade jag, i tisdags visslade jag fotboll, igår såg jag IFK:s damer förlora mot VPS och imorgon visslar jag fotboll igen. Det verkar helt sonika som så att jag har tomt i kalendern i afton. Kors i taket.

  

Imorgon visslar jag fotboll som sagt. SuSi YB – Kungliga Wasa i Vasklot. I förmodat regn. Toppmatch i division fyra och min blott andra match som huvuddomare på den nivån i år. Det gäller att sätta sig i respekt direkt där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s