TV:n och koreanen.

Det vill sig inte riktigt med mitt och sambons tv-handlande. Idag, när den vi spanat in skulle inhandlas, var den modellen tillfälligt slut. Vi får ge oss till tåls en vecka till, nu igen. Den vi spanat in är annars denna. Den är inte det mest avancerade, har bara 50 hertz, vilket vissa anser är för lite för 42 tum. Nu ids varken jag eller sambon satsa några hutlösa summor på något som likväl är omodernt om ett par år. 42 tum och full HD räcker gott åt oss, i detta skede.

  

Nordkoreanen som storlipade under den egna nationalsäsongen innan kickoff mot Brasilien i afton är nog den folk lär minnas bäst från kvällen. Brasilien spelar utan frenesi, utan samba och utan vilja. Nordkorea försvarar sig och sticker upp. 0-0 i paus säger egentligen allt. Det kan bli andra tårar efter andra halvlek om detta håller i sig.

2 tankar på “TV:n och koreanen.

    • Har hört både bra och dåligt om LG, liksom alla andra märken. På senare tid har jag ändå hört mer bra än dåligt om just LG, även om det förstås finns nackdelar med allt. Sedan har jag också förstått att LCD:n är samma, oavsett tv, då alla tillverkare köper av samma fabrikör. Sedan är det ju en kostnadsfråga också..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s