Den första analysen.

Fotbolls-VM sparkade igång med Sydafrika-Mexiko i Johannesburg. Mängder med så kallade vuvuzelas retade säkerligen gallfeber på tv-publiken i en match som slöt 1-1. Fotbollsmässigt var Mexiko bättre, chansmässigt så kunde hemmanationen ha vunnit. DosSantos och Vela spelade bländande fotboll framåt för Mexiko, stundtals.
Frankrike kryssade, 0-0, mot Uruguay. Ingen höjdarmatch sett till varken resultat eller spel. Frankrike hade väldigt svårt att hitta passningsvägar och alternativ, medan Uruguay försvarade sig med näbbar och klor i en tämligen kompakt fembackslinje. Henry och Malouda inledde på bänken, och borde ha varit med från start.
Grupp A verkar leva upp till förväntningarna som en svag grupp. Inget av dessa fyra lag lär gå långt. Imorgon väntar Argentina-Nigeria, Sydkorea-Grekland och England-USA. Vi hoppas på mer show då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s