Modern klädsel.

Enligt vissa så är jag fåfäng, och enligt vissa så handlar jag för mycket kläder stundtals. Jag kan väl hålla med om bägge påståendena, till en viss grad. Jag bryr mig om hur jag ser ut, men inte 24 timmar om dygnet, och inte 365 dagar om året. Jag handlar kläder ja, men jag sliter också ut kläder och vill förnya mig nu som då.
ńr det något jag satsar på så är det antagligen domarutstyrseln. Den senaste anskaffningen ser ut så här. Domarkläder är något som växlar från säsong till säsong, och efter att ha kört två år med askgrått så byter jag nu till den svarta varianten av Adidas nya kollektion. Helt enkelt för att hänga med. Domare ska se likadana ut, och domare ska inte se ut som man gjorde på 80-talet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s