Spridda skurar.

Det blev en modell kortare aftonskola för min del. Jag nöjde mig med lärdomarna om kommunens avloppssystem och om strategidokumentet. Hästsportcentret har jag själv varit med och förhandlat fram, så det lämnade jag bort med gott samvete.

  

Stegen styrdes istället till klassisk fotbollsmark, till Sandviken i grannkommunen, där Vasa Idrottsförening Kamraterna mötte SJK från Ŗstermyra. Matchen var sannerligen inget att skriva hem om, ej heller något att berätta om för barnbarnen i gungstolen om 40 år. Usel fotboll spelades, inget bolltempo fanns, inget självförtroende fanns, inget driv syntes till. Kunnandet fattades helt enkelt. Det kan bli en rätt trist sommar sett med blå ögon.

  

I övrigt noterar vi att FC Korsholm har bytt tränare för andra gången i år. Ulf Kortesniemi satt kvar i fem matcher. Nu tar Jouni Väkeväinen över (vem annars) för fjärde gången. Vänder han skutan denna gång? Nej.

  

Jag har kommit på mig själv att dricka mindre limsa (eller läsk, som det ju heter). Detta har kompenserats med att jag dricker detta istället. Jag antar att jag går mot nyttigare vanor.

  

Den vane läsaren noterar säkert att mellanrummen mellan styckena nu är i skick. Detta funkar i Explorer. Nu ska jag göra mitt yttersta för att få Eldräven att göra likadant.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s