What to do?

Egentligen så är den frågan väldigt obefogad  i mitt fall just nu. Måndagen gick i arbetets tecken, gårdagskvällens i fotbollens, medan den stundande kvällen går i politikens tecken. Fullmäktige håller aftonskola i ämbetshuset ikväll. Nödvändighet med tanke på att det är framtida projekt som behandlas.

  

Tillika hade VIFK:s möte med SJK på anrika Sandviken lockat mer, men ibland krockar evenemangen. Har inte sett sambon särdeles mycket under veckan då våra kvällsprogram överlappar varandra. Kvällsprogrammen för veckan upphör dock ikväll, så därefter ska det bli skönt att vara lite ledig om aftnarna.

  

På lördag dyker herr Fant upp i Vasa är det tänkt. Finlands svar på Vebjörn Rodal är alltid välkommen, oavsett tidtabell.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s