Att bara vara.

Sista lediga dagen har gått åt till att besöka Värlax och gå på 75-årskalas. Det är väl ungefär det. Bloggen uppdateras en gång om dagen, verkar det som. Det kan bero på att vädret varit helt fantastiskt, som jag konstaterade redan igår. Det lär vara kallare luft på väg in så inläggen börjar troligen dugga tätare i takt med detta.
Imorgon börjar jag på sista jobbveckan på Sommartorget. Har sju dagar kvar innan Kvevlax Sparbank kallar. Det känns både skönt och lite trist. Skönt därför att jag trivs så bra på banken, trist för att det varit riktigt skoj på Prisma i vår.
Det kan vara den sista hela jobbveckan på Prisma för min del, om det vill sig. Nån söndag har jag kvar senare i sommar, men sedan KAN sagan vara all. Man vet aldrig vad som händer..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s