Inaktiva jag.

En väldans god orsak till att inte blogga är väl ändå att vara ute i det fria dagar som dessa? Inte för att jag ligger och steker, utan snarare för att man är ledig och får saker och ting uträttade. De som känner mig säger med all säkerhet att jag aldrig kan sitta i still och att jag konstant måste ha något att göra.
Ibland stämmer det där för bra. Idag blev det ett par varv till stan för att handla saker och ting. Jag handlade absolut inget annat utom mat inför morgondagen, men mor och farmor skulle ha både det ena och det andra införskaffat.
Förutom det har jag räfsat gräs, suttit på möte i en stekhet och kvav Pampasborg och suttit på Strampens terass med den fantastiska SU-styrelsen. Där ska jag banne mig tillbringa fler varma kvällar. Det var rätt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s