Det får gärna fortsätta.

Värmen verkar, i alla fall i nuläget, att hålla i sig fram till mitten på nästa vecka. Det ska väl inte vara gassande sol som det ser ut nu, men över 20 grader i alla fall. Tack och bock, säger jag. Imorgon ska jag jobba och därefter har jag ledigt i tre hela dagar igen. Säga vad man vill, men jag har haft lite flyt med arbetspassen denna månad.
Efter kommande vecka väntar en femdagars jobbvecka, ledig helg och den 31 maj så svänger jag inte till höger där i Nestekorsningen. Jag svänger vänster, mot världens bästa bank och arbetsplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s