Bollen, hålet och jag.

Det blev, efter ett par dopp i tolvgradigt vatten, grillade biffar, korvar och champinjoner, ett varv via Vasklot och minigolfbanorna också. Jag spelade förvånansvärt bra, så här i början på säsongen, om vi ska använda sporttermer. Jag gick runt på 53 hela slag, vilket får ses som extremt lite för att vara jag.
Jag blev god trea, efter herr Snickars och fröken Martens. Trots att ingen av oss som spelade stod lika bredbent eller krokryggat som de så kallade proffsen bredvid gjorde så fick vi bollarna att rulla i hålen. Att en gren som minigolf är så pass ”stor” att vissa handlar termoväskor, bollar och klubbor för att spela bra är smått imponerande.
Nu filar jag vidare på hur jag ska marknadsföra mig själv som kandidat på kretsmötet imorgon. Det blir som lagspelare, så mycket kan jag väl säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s