Kaos, stundtals.

Blev inget kretsmöte för mig idag. Trots att planerna var sådana ännu i morse så blev det tvära kast under förmiddagen. Ett missförstånd i jobbet gjorde att jag fick inställa mig där i stället. Nå, det är inget att göra åt. Jag är anställd där och hade ett jobbpass inprickat, som jag helt sonika slarvat med.
Tydligen var fler än jag frånvarande från mötet, vilket känns lite bättre, om man kan säga så. Man kan inte vara på fler än ett ställe samtidigt, hur än man skulle vilja. Idag var det en sådan dag. En sådan där dag då man önskat att man kunde kopiera sig själv. Nåväl, det kommer nya möten.

2 tankar på “Kaos, stundtals.

    • Nej, precis, det var ganska bittert. Men, det kommer nya chanser. Var ju inte den enda som var frånvarande heller. Vi tar nya tag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s