Skolhusgatan 10.

Har precis slagit mig ner i soffan på Skolhusgatan 10. Jag jobbade trots allt idag, även om jag kanske inte gjorde någon större nytta. Det var ingen rusning efter trädgårdssaker en dag som denna. Folk hamstrade mat istället, Prisma är ju trots allt stängt imorgon. Ingalunda klarar man sig till lördag om man inte hamstrar, tycks folk tro. Tänkte skriva ett inlägg om hur totalt ute och cyklar Samlingspartiets ungdomsförbunds ordförande verkar vara i invandrarfrågan, men det kommer senare ikväll, om jag hinner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s